BTW-advies

Dienst

Als ondernemer ontkom je niet aan de afdracht van BTW. De BTW-regels roepen voor veel bedrijven en organisaties vragen op. Bij twijfel over de juiste toepassing van de BTW heeft Houtsma BTW-Advies altijd de beste oplossing paraat. Of het nu gaat om internationale handelstransacties, dropshipping, transacties met onroerende zaken, met BTW belaste (ver)huur van onroerende zaken of zorg- of onderwijsvrijstellingen,  consignatiegoederen, BTW-entrepots of ketenaansprakelijkheid; dankzij uitgebreide kennis en expertise kunnen wij je adviseren over alle aspecten van de BTW. Wij bieden je duidelijke, pragmatische oplossingen en geven helder advies. Houtsma BTW-Advies brengt de risico’s binnen je bedrijf of organisatie in beeld en zorgt ervoor dat je zekerheid hebt over de toepassing van de BTW. Hierdoor worden correcties en nare verrassingen achteraf voorkomen.

BTW-advies ten aanzien van onroerende zaken
Als BTW-specialist voorzien we je graag van advies voor alle BTW-aspecten van de koop/verkoop of de huur/verhuur van onroerende zaken. Bij de aankoop van een pand is de koper soms BTW en geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Houtsma BTW-Advies denkt graag met je mee over situaties waarbij er fiscaal voordeel te behalen valt. Door zaken vooraf goed te doordenken kan de fiscale situatie worden geoptimaliseerd. Wij zijn als BTW-specialist uiteraard ook goed op de hoogte van de overdrachtsbelasting en dragen graag oplossingen aan voor al je vragen. 

Wat kost BTW-advies?
De kosten zijn afhankelijk van de omvang en de complexiteit van het vraagstuk. Vanzelfsprekend krijg je vooraf duidelijkheid over de precieze kosten van het BTW-advies.

Contact opnemen

Op zoek naar gespecialiseerd BTW-advies tegen een vaste scherpe prijs? Neem contact op voor een kennismaking of het aanvragen van een duidelijke offerte.

Menu