BTW quick scan

Dienst

Aan de hand van een BTW Quick Scan maken we een inventarisatie van de activiteiten van je bedrijf of organisatie en de BTW gevolgen daarvan. Dit doen wij door middel van een beperkt aantal interviews waarin de voor jouw onderneming kritische processen worden doorgesproken. In deze BTW Quick Scan komen alle relevante fiscale aspecten aan bod en worden de mogelijkheden en risico’s van een bedrijf of organisatie op het gebied van de BTW-heffing in kaart gebracht.

Rapportage van de BTW quick scan
In de volgende fase verwerken we de bevindingen in een heldere rapportage waarin de fiscale risico’s en kansen inzichtelijk worden gerangschikt. Deze rapportage wordt besproken met de verantwoordelijke lijnmanager of met de directie. Indien gewenst stellen we samen een plan van aanpak op om de geïdentificeerde kansen (teruggaafmogelijkheden) te realiseren en om de risico’s (kansen op naheffing) uit te bannen.

Wat kost een BTW quick scan?
Het tarief van de quick scan varieert van 300 tot 600 euro (excl. BTW en reiskosten), dit is afhankelijk van de omvang van je bedrijf of organisatie. Vanzelfsprekend krijg je vooraf duidelijkheid over de precieze kosten van de BTW quick scan.

Contact opnemen

Op zoek naar een quick scan tegen een vaste scherpe prijs? Neem contact op voor een kennismaking of voor het aanvragen van een duidelijke offerte.

Menu