Herstructurering

Dienst

Als ondernemer pas je je bedrijf voortdurend aan aan de bewegingen van de markt waarop je actief bent. Je maakt groeifases door en bent soms toe aan een nieuwe stap. Het kan zo zijn dat een besloten vennootschap (bv) een betere rechtsvorm is voor je huidige eenmanszaak. Of misschien wil je een samenwerkingsverband aangaan (VoF) of deze juist weer omzetten naar een bv. Bij zo’n herstructurering moeten alle fiscale consequenties nauwkeurig beoordeeld worden. Houtsma BTW-Advies zet deze helder voor je op een rijtje. Zo nodig kwantificeren we de impact ervan, zodat je de fiscale gevolgen mee kan nemen in je beslissing voor herstructurering. Daarbij denken we graag mee over de best passende (juridische) structuur bij jouw bedrijf of organisatie en bieden we je de noodzakelijke fiscale begeleiding.

Wat kost advies bij herstructurering?
De kosten van advies bij herstructurering zijn afhankelijk van de omvang van de herstructurering. Vanzelfsprekend krijg je vooraf duidelijkheid over de precieze kosten van het BTW-advies.

Contact opnemen

Op zoek naar gespecialiseerde ondersteuning bij de herstructurering tegen een vaste scherpe prijs? Neem contact op voor een kennismaking of het aanvragen van een duidelijke offerte.

Menu