Over ons

Houtsma BTW-Advies is specialist in BTW-zaken. Sinds 2013 helpen wij collega-belastingadviseurs en accountantskantoren met BTW-vraagstukken waar zij zelf niet uitkomen. Daarnaast zijn wij ook ondernemers als projectontwikkelaars, zorginstellingen of bedrijven in de internationale handel van dienst. De BTW-adviezen die wij onze klanten geven zijn scherp, pragmatisch en to-the-point. Daarbij is ons doel om de administratieve last tot het hoogst noodzakelijke te beperken. In onze werkwijze streven we ernaar om in goed overleg tot een oplossing te komen. Als dat niet mogelijk is wordt een gang naar de rechter niet geschuwd. 

Martin Houtsma

Aan het hoofd van Houtsma BTW-Advies staat Martin Houtsma. Met zijn fiscaal juridische en bedrijfseconomische achtergrond voelde hij zich lange tijd thuis bij PWC, voordat hij zich als zelfstandig adviseur vestigde. Martin heeft opdrachten gedaan voor diverse grote ondernemingen, onder meer in de utilities. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de complexe (inter)nationale wetgeving inzake BTW en gaan wij als onafhankelijk BTW-specialist altijd voor de beste BTW-oplossing. Om de hoge kwaliteit te handhaven wordt veel tijd vrijgemaakt voor het bijhouden van de vakliteratuur. 

Contact opnemen

Op zoek naar gespecialiseerd btw-advies tegen een vaste scherpe prijs? Neem contact op voor een kennismaking of het aanvragen van een duidelijke offerte.

Menu